WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 4.00 /5

SUPERAntiSpyware Spyware, Trojan horses, dialers, Adware, Malware, Krimba, Keyloggers Program

SUPERAntiSpyware Plotë të spyware-e, trojan horses, dialers, adware, malware, krimbat dhe keylogger. Në sajë të Programit, në zbulimin spyware dhe malware tjera. Edhe riparimet e sistemit tuaj. Shfletuesit tuaj të transmetohet reklama zbulon dhe e pastron. Disk security ofron. Trojan horses, dhe mbron sistemin tuaj dhe browser plug-ins. Kategori: Antispyware, Security Sistemi Operativ WINDOWS.

SUPERAntiSpyware image
Superantispyware

shkarkuar

  • Licencë : I lirë
  • Version : 6.0.1158
  • Madhësia : 19.1 MB
  • Sistemi Operativ :
    • WINDOWS
  • Sistemi Operativ Version : Windows XP/Vista/ Windows 7/ Windows 8/
  • Prodhuesi :
  • Data E Rinovuar : 2015-09-13